Як приготувати яйця, фаршировані оселедцем. Дуже смачний рецепт!

Яйця, фаршировані оселедцем! Можливо, це звучить трохи незвично, але це дуже смачно! Яйця найпрекраснішим чином поєднуються з оселедцем. Все разом виходить просто чарівно!

Спробуйте! Відмінна закуска.

Інгредієнти на 6 порцій:
+ 2 філе оселедця,
+ 1 стакан молока,
+ 6 яєць, зварених круто,
+ 2 ст.л. майонезу,
+ 1 ст.л. гірчиці,
+ Зелень петрушки подрібнена,
+ Сіль і перець за смаком.

Як приготувати

1. Оселедець потрібно вимочити в молоці протягом півгодини. Потім дрібно нарізати.
2. Охолоджені зварені круто яйця очистити і розрізати навпіл. Акуратно вийняти жовток. Білки укласти на тарілці.
3. Жовтки покласти в миску, розім’яти виделкою. Додати нарізану оселедець, майонез, гірчицю, зелень петрушки. Все добре перемішати до отримання однорідної маси. Приправити до смаку сіллю і перцем.
4. Викласти начинку в білки з гіркою (за допомогою чайної ложки, змоченою у воді). Прикрасити петрушкою.